Dawki i zakres stosowania:
• zboża: faza kłoszenia - dawka: 3-4 kg/ha.
• rzepak: zawiązywanie łuszczyn - dawka: 4-5 kg/ha.
• kukurydza: rozwój źdźbła - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• buraki: 6 tygodni przed zbiorem - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• ziemniak: 2 zabiegi: tworzenie bulw - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• cebula, por, czosnek: 3 tygodnie przed zbiorem - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• marchew, pietruszka, seler: 2-3 zabiegi w okresie wzrostu korzenia - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• kapusty, kalafior, brokuł: od momentu zwierania rzędów 2-3 zabiegi co 7-14 dni - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• pomidor, papryka: 2-3 zabiegi co 7-10 dni od początku dojrzewania - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• ogórek, uprawy dyniowate: w okresie tworzenia plonu 2-3 zabiegi co 7-14 dni - dawka: 2,5-3,5 kg/ha.
• uprawy motylkowe: 1-2 zabiegi: od początku tworzenia strąków - dawka: 2-4 kg/ha.
• truskawka, malina: od początku dojrzewania owoców 2-3 zabiegi co 7-10 dni - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• jabłoń, grusza: w fazie dojrzewania owoców - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.
• czereśnia, wiśnia, śliwa: 3 zabiegi - w fazie białego pąka, w fazie tworzenia owoców i zaraz po zbiorach - dawka: 3,5-4,5 kg/ha.